Anthropology

Hej Verden, her kommer jeg!

Viimeiset vuodet olen unelmoinut, useinkin vailla uskoa, että joskus vielä elämässäni olisi aika, jossa voisin viettää aikaa kamerakävelyillä, valvoa myöhään kuunnellen rakkauslauluja ja opiskella antropologiaa Suomen rajojen tuolla puolen. Että olisi ihania ihmisiä ympärillä, jotka jaksavat kulkea vieressä huonoina päivinä ja niinä parempina. Että olisin varovasti tasapainoinen, sopivasti sekopäinen, loputtomasti luottavainen ja hyvä rakastumaan.

Ja täällä, tässä minä nyt olen. Valokuvaajanalkuna, aloittamassa antropologian maisteriopinnot Kööpenhaminassa syyskuussa & ennen kaikkea maailman rakkaimpien ihmisten ympäröimänä.  Että hei vaan maailma – onpa mahtava elämä!

Joten joo, onnellinen on todellinen understatement tälle olotilalle – tai kattokaa nyt vaikka tota videota, jonka mun ihana ystävä nappas juhlimiskakkuillessa Tanskan ekojen tulosten saapumista!

Ennen Köpiksen lentoa tai gradusemmaa edessä on kuitenkin vielä muutama koetus ja koeponnistus  – muunmuassa pari valokuvauksen näyttötutkinnonosaa (josta lisää myöhemmin), kämpän irtisanominen & kesä maailman parhaana mansikkamyyjättärenä.

Mutta tässä kohdalla elämää muutos tai tulevat haasteet eivät juuri pelota tai hermostuta, sillä edessä näyttää aukeavan harmaista päivistä ja pitkistä öistä huolimatta – tai juuri niiden takia – sitten kuitenkin mitä mahtavin tulevaisuus.


EN | I f***ing made it.
Into a MA programme in Anthropology in Denmark (check the happy dance above!).  Into a sort-of-a-documentary-photographer (more on that later on!). Into a somewhat balanced person suddenly surrounded by the most amazing people (just how blessed am I!).

This is exactly where I have secretly – and not so secretly – been wanting to end up for the past few years.  To be confident in stating that I am overjoyed to wake up every morning and take on a new challenge. To be Independently Happy (as so perfectly put by Blue October )  Whatever It Takes (as  so elegantly introduced by Imagine Dragons).  

So world, life & Denmark – here I come!
And make no mistake, I am ready to take on on any challenge,
ready to succeed & ready to fail.

Share this if you like it!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *